Don´t miss Göran Adlén in Stockholm June 8th

HSMAI Region Europe would like to invite you to join us for an educational and fun afternoon and evening in Stockholm Thursday June 8th from 4 PM to 7 PM

Venue: Scandic Continental

 

Programme for Stockholm:

WHEN WHAT WHO

16:00 Welcome by HSMAI Region Europe

16:15 Trend report
Göran Adlén är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och mest eftertraktade föreläsare. Han talar om ledarskap, kommunikation, varumärken och trender och inspirerar allt från små ledningsgrupper till tusentals åhörare.
Att se in i framtiden är inte lätt. Vissa hävdar till och med att det är omöjligt. Men det finns några personer bland oss som kan göra mycket kvalificerade bedömningar av hur framtidens trender och tendenser kommer att se ut. Göran Adlén är en av dessa personer. Han har gjort framtiden till sin specialitet och hjälper dagens verksamheter att vara beredda på morgondagens utmaningar och möjligheter.
Göran Adlén är civilekonom, creative director och reklammakare som har arbetat med flera internationella varumärken. I över 13 år var han lärare i marknadsföring och marknadsanalys på IHM Business School, men är sedan 16 år tillbaka en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, utbildare och rådgivare med över 3 000 genomförda föreläsningar i bagaget.
2014 blev Göran Adlén “Årets föreläsare” och fick det prestigefulla Narrenpriset av Svenska Eventakademin. Han har flera gånger blivit nominerad till “Årets talare” och fått hedersomnämnande vid “Stora Talarpriset” tre år i rad. När Göran Adlén inte föreläser jobbar han med skräddarsydda utbildningar för företag eller som konsult för både stora och små verksamheter med strategiska framtidsfrågor. Han är även författare till fyra böcker, bland annat storsäljaren “Framtiden är inte vad den brukade vara”.
Göran Adlén is one of Sweden’s most attractive lecturers. He will share from his new trend report, presented in Stockholm the day before, about the absolute most important trends in the world at the moment. The presentation will be in Swedish.

 17:45 Mobile Dynamics: optimising your website for mobile booking and marketing
Digitalisation has brought choice to consumers. Hoteliers have had to develop multi-channel distribution strategies. The biggest players have developed omni-channel strategies to ensure their customers enjoy a seamless and consistent experience whether they book online through mobile, tablet, desktop or offline in a store or over the phone. This interactive presentation will explore more about how digital technology has changed the way hotel brands connect with guests through a 24/7 relationship both in and out of stay, and from finding a hotel, to checking in, during the stay and after departure.
Rich Tuckwell, VP of Sales and Marketing, Avvio

18:05 Snacks and networking

There might be some changes to the programme.

HSMAI Region Europe Roadshow 

HSMAI Europe, in partnership with Nor1, OTA Insight, Hotelchamp, Travel Tripper , Avvio and other partners will visit many of the European cities focusing on Digital Marketing, Distribution and Revenue Management. The partners may vary from city to city.

We will be visiting the following cities:

CITY WEEKDAY DATE

Paris Wednesday 10 May

Frankfurt – Pre-IMEX Monday 15 May

Barcelona Wednesday 31 May

Madrid Thursday 1 June

Helsinki Tuesday 6 June

Copenhagen Wednesday 7 June

Stockholm Thursday 8 June

London Tuesday 13 June

Dublin (breakfast meeting) Wednesday 14 June

Oslo Tuesday 20 June

Amsterdam Autumn

Brussels Autumn

Berlin Autumn

It is FREE to attend for people working directly in the hotel and travel industry.

A big thank you to our partner in Stockholm: