HSMAI Region Europe MeetConnect

HSMAI Region Europe MeetConnect

Woensdag, 11 april 2018 – Hotel Novotel Amsterdam City

De HSMAI MeetConnect is een concept dat in Noorwegen al tientallen jaren met veel succes wordt gehouden.

Voor de eerste keer zal HSMAI Region Europe in Nederland MeetConnect organiseren voor professionals die te maken hebben met events en conferentie inkopen en/of boekingen en administratie. De exposanten zijn hotels, ketens, destination companies en andere bedrijven met vooraf geboekte meetings. Naast het functioneren als marktplaats voor inkopers en leveranciers van event producten, services en locaties, biedt HSMAI MeetConnect diverse rondetafeldiscussie en seminars.

De belangrijkste voordelen voor onze bezoekers:

  1. Het is een efficiënte manier om veel leveranciers tegelijk te ontmoeten, zowel van de hotels, destination companies, conferentie- en evenementenlocaties als eventbureaus, en biedt daarnaast de mogelijkheid om te praten en netwerken met andere bezoekers.
  2. Het zoeken naar goede aanbiedingen bij nieuwe (en wellicht zelfs bestaande) leveranciers en het ontmoeten van nieuwe partners.
  3. Het uitbreiden van het netwerk en inwinnen van informatie en kennis, die in de eigen werkzaamheden kan worden toegepast.
  4. Het verkrijgen van kennis over de event industrie en ontmoeten van potentiële leveranciers
  5. Het ontmoeten van aanbieders, op de hoogte gebracht worden van de laatste updates in trends en technologie en tenslotte, nieuwe hotels/conferentie locaties of nieuwe gerenoveerde meeting faciliteiten.

Expositie opties
Wij bieden vier verschillende opties voor de exposanten, inclusief bannerwand, verlichting, meubilair, toegang tot pre-booked meetings (‘speeddate sessies’), lunch, professionele programma’s en participatie in het samenkomen met de klanten in de nabespreking.

Ook exposeren? Klik hier voor alle opties en prijzen

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kathelijne Soydan
Project & Event Manager
HSMAI Region Europe
Email: ksoydan@hsmai.nl
Mobiel: +31 (0)6 2127 8062

Voorwaarden:

  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW
  • Bovengenoemde early-bird prijzen gelden bij registratie vóór 15 februari 2018)
  • Registreren kan per e-mail, via ksoydan@hsmai.nl
  • Registratie is bindend en kan niet worden terugbetaald.
  • Uitzonderingen kunnen worden gemaakt indien geannuleerd 2 maanden voor het evenement, dan wordt 75% van het betaalde bedrag terugbetaald.